Bespaar direct op je energierekening!
Huishouden besparen bij ons gemiddel €280 per jaar
Postcode
Huisnr
Personen
+
-
ENERGIEPRIJZEN VERGELIJKEN

Energie vergelijken en direct besparen

Energie vergelijken is heel eenvoudig op Energieabonnement.nl. Om zo goed mogelijk energie te vergelijken op jou situatie hebben wij wel een aantal gegevens voor nodig. Zo kunnen wij aan de hand van de postcode en het verbruik (kan ook ingeschat worden) berekenen welke energieleveranciers voor jou het goedkoopste zijn. Hierin bieden wij natuurlijk nog de mogelijkheid om de lijst te filteren als je bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in duurzame energie, een bepaald energiecontract of bepaalde actie.

Energie vergelijken bespaart tot honderden euro’s per jaar

Je hoort het ongetwijfeld om je heen dat mensen honderden euro’s per jaar besparen op hun energierekening. Maar hoe doen zij dit en hoe gaat het precies in zijn werk? Eigenlijk is het vrij simpel en kan jij dit ook binnen enkele minuten doen!

Energieabonnement.nl vergelijkt onafhankelijke verschillende energieleveranciers met elkaar door alle energieprijzen wekelijks bij te werken. Door je postcode en verbruik kunnen wij vervolgens berekenen wat jij kwijt zal zijn bij deze energieleveranciers. Jij profiteert hier van de scherpe actietarieven en welkomstkorting van deze energieleveranciers. Zeker als nieuwe klant kunnen deze energie aanbiedingen al gauw oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar.

Energieprijzen vergelijken en overstappen

Jaarlijks groeit het aantal overstappers nog steeds en dat is niet geheel zonder reden. In 2016 was het aantal overstappers gegroeid naar 16,8% wat maar liefst een verdubbeling is van het aantal overstappers in 2011. Ook aantal mensen welke jaarlijks overstapt groeit nog steeds en dat duidt erop dat steeds meer consumenten gaan inzien dat jaarlijks overstappen van energieleverancier flink kan besparen. Nog steeds is overtappen via een verkoper aan de deur het populairst, maar overtappen via een energievergelijker wint steeds meer aan populariteit. Het lijkt er dan ook op dat dit kanaal in de toekomst de overhand zal krijgen.

Pagina als laatst bijgewerkt op: 9 augustus 2017