Bespaar direct op je energierekening!
Huishouden besparen bij ons gemiddel €280 per jaar
Postcode
Huisnr
Personen
+
-
ENERGIEPRIJZEN VERGELIJKEN

Kies de goedkoopste energieleverancier

Natuurlijk zijn wij niet voor niks begonnen met energie vergelijken. Onze missie is om onze bezoekers zo goedkoop mogelijk energie aan te bieden zodat zij jaarlijks zoveel mogelijk kunnen besparen. Wil jij ook jaarlijks veel geld besparen?

Iedereen verdiend de goedkoopste energieleverancier

Samen staan we sterker als alleen en zo werkt dat ook bij het zoeken van een goedkope energieleverancier. Door veel overstappers aan te leveren willen energieleveranciers graag speciale acties aanbieden. Onze bezoekers profiteren van deze goedkope acties zodat zij door middel van onze energievergelijker gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier kunnen vinden. Binnen enkele seconden heb je een persoonlijk advies met daarin alle kosten verwerkt zodat jij precies weet wat je jaarlijks betaald en kan besparen.

Maar wie is de goedkoopste energiemaatschappij?

Zoals hierboven al aangegeven is het lastig om voor iedereen een en dezelfde energieleverancier als goedkoopste uit te roepen. Natuurlijk zal er over het algemeen wel een goedkopere energieleverancier zijn, maar dat ligt toch heel erg aan de persoonlijke situatie en wensen. Zo heeft natuurlijk het verbruik een grote invloed op de energiekosten, maar bijvoorbeeld ook wat voor contract je graag wilt. Ook hanteren energieleveranciers maandelijks andere energieprijzen waardoor zij de ene maand heel goedkoop kunnen zijn en de maand daarop een stuk duurder.

(welkomst)korting vaak belangrijkste factor bij kiezen van goedkoopste energieleverancier

Sinds de liberalisering van de energiemarkt in 2004 is de concurrentie op de energiemarkt alleen maar toegenomen. Waar we voor de tijd een vaste energieleverancier kende, hebben we vandaag de dag de keuze uit meer dan 35 verschillende energieleveranciers. Het is dan ook niet zo gek dat energieleverancier er alles aan doen om op te vallen en zo zoveel mogelijk klanten aan te trekken. Een veel voorkomend middel is de (welkomst)korting welke energieleverancier geven bij nieuwe klanten. Deze kortingen kunnen oplopen tot maarliefst honderden euro’s per jaar en heeft dus een flinke invloed op de energieprijs welke je jaarlijks moet betalen. Deze korting nemen wij natuurlijk mee in onze energievergelijker, maar verrekenen dit naar de looptijd van het contract. Krijg je bijvoorbeeld bij een energiecontract van 3 jaar €210,- welkomstkorting. Dan zullen wij een jaarlijkse korting van €70,- in de energievergelijker meenemen.

Pagina als laatst bijgewerkt op: 14 augustus 2017