Bespaar direct op je energierekening!
Huishouden besparen bij ons gemiddel €280 per jaar
Postcode
Huisnr
Personen
+
-
ENERGIEPRIJZEN VERGELIJKEN

Over Energieabonnement.nl

Energieabonnement.nl is onderdeel van Ground Media en opgericht in 2017. Met als missie om zo transparant, gemakkelijk & goedkoop mogelijk energie aan te bieden. Doormiddel van onze energievergelijker zorgen wij ervoor dat iedereen binnen enkele minuten een geschikte energieleverancier kan vinden met scherpe prijzen.

Energieabonnement.nl is primair opgezet voor consumenten, maar heeft wel enkele pagina’s en blogs waar informatie over de zakelijke markt staat. Om onze klanten in staat te stellen zo goed mogelijk over te laten stappen, hebben wij de nodige informatie op onze website staan. Doormiddel van goede kennis en een goed aanbod hopen wij van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze klanten.

Actualiteit van prijzen en informatie

Energieprijzen en informatie wijzigen vrij regelmatig en het is dan ook van groot belang om dit zo nauwkeurig mogelijk bij te houden. Dagelijks controleren wij de energieprijzen of staan wij in contact met de energieleveranciers om de prijzen zo goed mogelijk bij te houden.

Natuurlijk kan het toch eens gebeuren dat er een energieprijs niet juist verwerkt is. Mocht dit het geval zijn dan gelden de prijzen op de pagina van de energieleverancier. Onze energievergelijker is er ten indicatie van de energieprijzen en om de vele verschillende energieleveranciers gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Wij kunnen hierom geen prijsgarantie aanbieden.

Pagina als laatst bijgewerkt op: 15 augustus 2017